Terrazzo vloer herstellen door Reparatiemeesters

Een terrazzo vloer is veelzijdig, duurzaam en decoratief. Deze karakteristiek gespikkelde vloer combineert stijlvol design met praktische functionaliteit. Wanneer je terrazzo vloer beschadigt, gaat dat ten koste van de esthetische aantrekkingskracht. Daarom is het een goed idee om je terrazzo vloer te laten herstellen. Lees hier wat er allemaal komt kijken bij de reparatie van een terrazzo vloer.

Schadeherstel terrazzo vloeren 

De experts van Reparatiemeesters zijn gespecialiseerd in het repareren van diverse schades aan terrazzo vloeren. Terrazzo is een harde vloer, gemaakt uit een mengsel van gebroken marmerkorrels en cement. Je zult niet snel deukjes of blaasjes op dit type gietvloer aantreffen. Wel kunnen er krassen, scheuren en gaten ontstaan.  

assets::_dsf4647-min.JPG
assets::_dsf4447_1.jpg

Vraag om de hand van de meester

Heb je een gietvloer met lelijke krassen, blaasjes, deuken, gaatjes of andere beschadigingen? Laat de gietvloer dan professioneel herstellen door onze meesters. Zo verleng je de levensduur van je vloer en geniet je weer van een prachtige ruimte. Neem contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van je gietvloer. 

Oorzaken van beschadigingen aan je terrazzo vloer

Een gietvloer is een duurzame investering die levenslang mee gaat. Helaas is ook een terrazzo vloer niet immuun voor beschadigingen door dagelijks gebruik. In ieder huishouden valt wel eens een mes, bord of ander object op de grond. Vanwege de harde aard van de terrazzo vloer, kan dit resulteren in een gaatje of kras. Tot slot kan de zetting of werking van een gebouw bijdragen aan scheurvorming.

Terrazzo vloer herstellen: onze werkwijze

Het repareren van een terrazzo vloer vraagt om geduld, tijd en aandacht. Voor het herstellen van terrazzo vloeren gaan onze Reparatiemeesters als volgt te werk: 

Het herstellen van een gietvloer vereist veel geduld, tijd en aandacht: onze Reparatiemeesters zijn ware kunstenaars. De reparatie van een gietvloer verloopt als volgt:

Inventarisatie van de schade: leg een voorwerp (zoals een muntstuk of een pen) naast de schade, maak foto’s en stuur ze naar de Reparatiemeesters. 

Wij beoordelen de juiste reparatiemethode voor de schade aan je gietvloer. Je ontvangt een vrijblijvende offerte.

Oppervlakkige beschadigingen aan de toplaag vereisen andere reparatiemethodes dan grotere schades. Is er sprake van ernstige schade, zoals waterschade of grote scheuren? Dan kunnen wij ervoor kiezen om eerst een inventarisatie op locatie in te plannen. Zo kunnen we de schade beoordelen en de beste reparatiemethode kiezen.  

Offerte akkoord? Dan komt onze expert de gietvloer opknappen. Je terrazzo vloer ziet er daarna weer als nieuw uit. 

assets::_dsf4706-min.JPG

Vraag een offerte aan voor het repareren van je terrazzo vloer

Laat je beschadigde terrazzo vloer repareren en geniet weer van die prachtige, decoratieve vloer. De experts van de Reparatiemeesters herstellen terrazzo vloeren met zorg en aandacht. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Het repareren van gietvloeren is een uitgebreid proces. Bij de Reparatiemeesters berekenen we de kosten door voorrijdkosten, arbeidsuren, materiaalkosten en administatiekosten op te tellen. Onze meesters gaan uiterst nauwkeurig te werk. De omvang en ernst van de schade bepalen de prijs van je gietvloer reparatie. 

Hoewel het herstellen van terrazzo vloeren een kostbaar proces is, biedt het een veel goedkopere en snellere oplossing dan het leggen van een hele nieuwe vloer. Wist je dat de reparatie van je terrazzo vloer soms gedekt wordt door je verzekering? Raadpleeg onze experts vrijblijvend voor advies en een offerte. 

assets::_dsf4447_1.jpg

Vraag om de hand van de meester

Heb je een gietvloer met lelijke krassen, blaasjes, deuken, gaatjes of andere beschadigingen? Laat de gietvloer dan professioneel herstellen door onze meesters. Zo verleng je de levensduur van je vloer en geniet je weer van een prachtige ruimte. Neem contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van je gietvloer. 

Contact