Gietvloer met vlekken

Een gietvloer vormt een prachtige blikvanger in ieder interieur. Gietvloeren zijn enorm geliefd vanwege hun moderne uitstraling en duurzaamheid. Net als bij ieder vloertype kunnen er schades ontstaan bij gietvloeren, zoals scheuren, krassen en vlekken. Lees hier meer over het ontstaan van vlekken en ontdek waarom je Reparatiemeesters moet inschakelen voor het verwijderen van vlekken in je gietvloer.

Vlek in je gietvloer? Veelvoorkomende oorzaken

De belangrijkste oorzaak voor het ontstaan van vlekken in een gietvloer zijn vloeistoffen. Morsen gebeurt in ieder huishouden: een omgevallen drankje zoals rode wijn of een andere vloeistof kan een vlek veroorzaken. Daarnaast kunnen sommige chemische stoffen in huishoudelijke (schoonmaak)middelen of cosmetica een reactie met de gietvloer aangaan. Tot slot kan blootstelling aan licht en weekmakers in de loop van de tijd leiden tot het ontstaan van vlekken.

Laat vlekken zo snel mogelijk uit een gietvloer halen

Wordt een vlek niet direct opgeruimd? Dan kan er een ingetrokken vlek in de gietvloer achterblijven. Wanneer vloeistoffen dieper in het oppervlak van de gietvloer doordringen, zijn ze lastiger te verwijderen.

Gelukkig kunnen de professionals van Reparatiemeesters vlekken uit je gietvloer verwijderen. Daarvoor brengen we plaatselijk de juiste kleurlaag opnieuw aan, waardoor je vloer er weer zo goed als nieuw uitziet.

assets::_dsf4673-min.JPG
assets::_dsf4447_1.jpg

Vraag om de hand van de meester

Heb je een gietvloer met lelijke krassen, blaasjes, deuken, gaatjes of andere beschadigingen? Laat de gietvloer dan professioneel herstellen door onze meesters. Zo verleng je de levensduur van je vloer en geniet je weer van een prachtige ruimte. Neem contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van je gietvloer. 

Gietvloer vlekken verwijderen: onze werkwijze

Het verwijderen van gietvloer vlekken vereist veel geduld, tijd en aandacht: onze Reparatiemeesters zijn ware kunstenaars. De reparatie van een gietvloer verloopt als volgt:

Inventarisatie van de schade: leg een voorwerp (zoals een muntstuk of een pen) naast de schade, maak foto’s en stuur ze naar de Reparatiemeesters.

Wij beoordelen de juiste reparatiemethode voor de schade aan je gietvloer. Je ontvangt een vrijblijvende offerte.

Oppervlakkige beschadigingen aan de toplaag vereisen andere reparatiemethodes dan grotere schades. Is er sprake van ernstige schade, zoals waterschade of grote scheuren? Dan kunnen wij ervoor kiezen om eerst een inventarisatie op locatie in te plannen. Zo kunnen we de schade beoordelen en de beste reparatiemethode kiezen.

Offerte akkoord? Dan komt onze meester de gietvloer opknappen. Hij verwijdert de vlekken met veel oog voor detail. Daarvoor brengt hij de gietvloer op de juiste kleur door middel van airbrushing. Ook verzegelt hij de gietvloer opnieuw met een aflak.

Je gietvloer ziet er weer als nieuw uit.

Veelgestelde vragen

assets::_dsf4447_1.jpg

Neem contact op voor het verwijderen van vlekken uit je gietvloer

Wil je jouw gietvloer weer in de originele staat herstellen? Schakel de experts van de Reparatiemeesters dan in voor het verwijderen van vlekken uit je gietvloer. Zo geniet je weer van een prachtige ruimte. Neem contact op met onze meesters voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het herstel van je gietvloer.

Contact